Sponsoring

Helpt u de organisatie van de FIRST® LEGO® League mogelijk te maken?

Draagt u het verrijken van het onderwijs met techniek een warm hart toe? En wilt u ons, met uw bedrijf,  helpen om de organisatie van de FIRST® LEGO® League? Dat kan. 

Wij zijn voor elk seizoen op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren, zodat wij dit evenement mogelijk kunnen maken voor de kinderen in de regio Noord-Holland Noord. Wij organiseren de Regiofinale voor scholen tussen Zaanstad en Texel. Onze collega’s bij Inholland, locatie Haarlem, organiseren de Regiofinale voor scholen voor de regio’s  Beverwijk, Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem. 

Voor het sponsoren hebben wij diverse mogelijkheden: sponsorpakketten van €250, €500, €1000 of een adoptierobot. 

Voor informatie over onze sponsorpakketten:  Klik hier

De adoptierobot is een andere mogelijkheid. Er zijn scholen die weinig budget hebben en kunnen geen LEGO® Mindstorms EV3 of Spike Prime niet aanschaffen. Een robot aanschaffen kost een school tussen de €400-€500. Daarnaast kost het meedoen met de FIRST® LEGO® League ook €270.  Een aanschaf in een keer is dan voor een school een grote kostenpost. Om een school eerst kennis te laten maken, hebben wij het concept “de adoptierobot” in het leven geroepen. Bedrijven kunnen dan, via Inholland, een robot aanschaffen en deze geven wij in bruikleen aan een school, die daar gebruik van zou willen maken. Voor de school is dan wel de voorwaarde, dat zij deelnemen aan de FIRST® LEGO® League. Wij zetten op de bewaarkist een sticker met het logo van het bedrijf dat ons wil sponsoren. Momenteel hebben wij  2 adoptierobots tot onze beschikking. Uiteraard is het fijn als wij op deze manier meer scholen kunnen bedienen  met deze robots in bruikleen. 

FIRST® LEGO® League Noord-Holland Noord wordt gesponsord door: